Lefkoşa Rent a Car için Gerekli Belgeler ve Bilgiler

Lefkoşa Rent a Car için Gerekli Belgeler ve Bilgiler
Lefkoşa Rent a Car hizmeti almadan önce, bu ülkeye ilk defa gelen biriyseniz veya daha önce gelmiş olduğunuz halde ilk kez araç kiralama hizmeti alan biriyseniz, araç kiralama için gerekli belgeleri ve bu noktada gerekli bilgileri edinmeniz mutlaka tavsiye edilir. Kiralık araç alma şartları, Lefkoşa'da araç kiralamayı düşünen sürücüler için dikkate alınması gereken bazı hususları içerir. Bu şartları bilmek, kiralama sürecini sorunsuz hale getirir.

Lefkoşa Araç Kiralama İçin Gerekli Şartlar


Lefkoşa'da araç kiralamak için aşağıdaki gereksinimler karşılanmalıdır:
En az 5 yıllık geçerli bir sürücü belgesi bulunmalıdır.
KKTC'ye girişte kullanılan pasaport veya kimlik belgesi yanınızda olmalıdır.
Araç kullanacak kişi en az 25 yaşında olmalı ve KKTC'de öğrenci olmamalıdır.
Yukarıdaki şartlara uyulduğunda, araç kiralama işlemi tamamlanabilir.

Bu dört şartı yerine getiren herkes Lefkoşa'da araç kiralayabilir. Türkiye ve Kıbrıs arasındaki trafik farkları, Lefkoşa'da araç kullanmayı engellemez. T.C. sürücü belgesi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde araç kiralama ve kullanma mümkündür.

Eğer şartlarınız tamamsa, hemen kiralık araçları keşfetmek için figorentacar'ın Lefkoşa Araç Kiralama sayfasına gidin.

Lefkoşa'da Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler


Araç kiralama hizmeti almadan önce bilinmesi gerekenler, can ve çevre güvenliğini korumak için önemlidir. Lefkoşa Araç Kiralama'dan kiraladığınız araçlar, sadece kiralama sözleşmesinde adı belirtilen kişi veya kişilere aittir. Sözleşmede adı bulunmayan birinin aracı kullanması durumunda, araç sigorta kapsamının dışında kalır. Bu da olası bir kaza veya hasarda tüm masrafların sözleşmede adı bulunan kişiden tahsil edileceği anlamına gelir. Ayrıca, sözleşmede adı olmayan kişiler kiralık araçla polis kontrolüne girerlerse, kontrolden geçemezler ve ceza alırlar. Lefkoşa araç kiralama sözleşmesine en fazla 2 sürücünün adı yazılmaktadır.

Lefkoşa Rent a Car Belgeleri ve Bilgileri


Araç kiralama hizmeti almak isteyenler, kiralama ücretini araç teslimatından önce veya aracı teslim alırken yapmak zorundadır. Nakit veya kredi kartı ile komisyon ödemeden kiralama ücreti ödenebilir, ancak kiralama sırasında depozito için kredi kartı ibrazı zorunludur. Araç kiralama hizmetlerinde araç kiralama süresi en az 3 gündür. 3 günden az araç kiralama sürelerinde, 3 günlük araç kiralama ücreti talep edilir. Araç kiralarken depodaki yakıt miktarı oldukça azdır. Araç teslimatında yakıt iadesi yapılmadığından, iade tarihine göre yakıt miktarınızı ayarlamanız faydalı olacaktır. Araç kiralama hizmeti ile ilgili form doldururken veya talepte bulunurken, ek benzin isteyebilirsiniz. Benzin tutarı faturanıza yansıtılır, ancak kullanmadığınız kısmı faturanızdan düşülmez.

Lefkoşa Rent a Car hizmeti alabilmeniz için kimlik veya pasaport belgesi ile sürücü ehliyetinizin belge olarak sunulması şarttır.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kiralanan araçların Güney Kıbrıs Rum tarafına geçirilmesi yasaktır. Firmamız, kiralık araçları teslim ederken en fazla 2 saatlik gecikme opsiyonu tanır. 2 saatin aşılması durumunda, 1 günlük kiralama bedeli tahsil edilir. Araç kiralama hizmetinde kiralama süresini uzatmak için en geç kiralama süresinin bitiminden 24 saat önce haber verilmesi gerekir. Aracın başka bir rezervasyonu veya anlaşmalı bakımı olması durumunda, uzatma talebi karşılanmayabilir, ancak farklı bir araç temin edilebilir. Kira kontratının uzatma talepleri telefon ile yapılabilir, ancak ikinci bir uzatma talebi olması durumunda, müşteri temsilcilerimiz uzatma talebi için aracın olduğu yere gelmektedir.



Araç Kiralamaya Dahil Olan ve Olmayan Hizmetler

Lefkoşa Araç Kiralama aracılığıyla kiralan tüm araçlardan, muafiyetli kaza sigortasından yararlanılabilir. Kiralama fiyatlarına muafiyetli kaza sigortası ödemeleri dahildir ve sigorta 500 Euro muafiyetlidir. Araç kiralama hizmeti ile birlikte, aracınızı belirli bir miktar benzin ile teslim alırsınız. Eğer yolculuğunuzda bir süre benzin alamayacak durumdaysanız veya ek benzin ihtiyacınız olacaksa, hizmet talebinde ekstra benzin isteyebilirsiniz. Lefkoşa Araç Kiralama aracılığıyla kiraladığınız araçları Ercan Havalimanı, Girne ve Lefkoşa'dan ek ücret ödemeden teslim alabilir ve geri iade edebilirsiniz.

Ayrıca tüm bu hizmetleri ve aşamaları size sorunsuz hale getiren Figo Rent a Car ile çalışmak için ŞİMDİ BURAYA TIKLAYABİLİRSİNİZ.
İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon